Glorybox  “...Ii multumesc pe aceasta cale Alinei de la Crazy Designs. Ea este responsabila pentru noul si minunatul design (ea fiind responsabila si de design-ul anterior, de altfel). A fost o colaborare foarte placuta si profesionista, mi-a inteles foarte bine dorintele si a dat inca o data dovada de rabdare nemarginita. Imi place sa cred ca sunt o perfectionista si ca incerc sa livrez pe cat posibil produse lucrate cu atentie si astept asta si de la cei cu care colaborez. Prin urmare, va recomand cu drag Crazy Designs.”

Olla floral art  “…Şi aşa am început, cu logo, şi după identitate vizuală pentru materiale comerciale, şi banner pentru facebook, şi pagina de facebook, şi postări de portofoliu, şi afişe pentru evenimente, şi design pentru roll-up, flyere, catalog de produse, şi m-am trezit că e parte din echipă, şi că datorită ei am o imagine faină. Ilustrează tare frumos, e mereu on line desenând ceva, este empatică, genială, critică şi pretenţioasă.”

Calador “…Apoi, daca tot schimbam numele, am zis sa vin si cu-n logo care sa ma reprezinte, dupa atatea incercari esuate de a-mi face eu unul. Aici am mers pe mana celei mai talentate domnite din online, pe care o urmaresc de cand lumea si in fata portofoliului in care ma inchinam, cand vedeam cate minunatii poate sa ilustreze. Mai toate blogurile/brandurile mele de suflet au facut aceeasi alegere, asa ca stiam dinainte ca gandurile mele vor fi pe maini bune si ca e imposibil sa raman dezamagita de rezultat, oricum ar fi aratat el.”

Minuni.ro  “Thank you for the most amazing logo, greater than I saw it in my dreams

Boganadobre.ro “…Ce a iesit, aveti in imaginea de mai jos. Ne aveti pe noi (nu suntem chiar toti deoarece lipsesc cateii, insa ar fi fost o aglomerare prea mare de elemente), cu detalii fine, inteligente, dar in acelasi timp jucause, cele mai multe dintre ele fiind ideile Alinei care, asa cum ma asteptam, ne-a „vazut” exact asa cum suntem noi…”