Concurs! Castiga un cupon in valoare de 100 de euro

crazy designs concurs facebook cupon 100 euroPentru ca vreau sa le fac un cadou tuturor celor care iubesc Crazy Designs am hotarat sa ofer un cupon de 100 de euro in servicii de design. Asadar daca doriti sa participati  puteti inscrie pe pagina de facebook a Crazy Designs:

https://www.facebook.com/CrazyDesigns.ro

Regulamentul concursului este urmatorul:

 

Ce trebuie sa faci pentru a participa:
1. Sa dai LIKE paginii Crazy Designs.
2. Sa dai SHARE PUBLIC acestei imagini.
3. Sa lasi un comentariu la aceasta imagine in care sa mentionezi servicul pe care ti l ai dori de la Crazy Designs. Ex: design logo, eticheta, calendar, carte de vizita, produse web, etc.

Campania se desfasoara in perioada 19 – 31 Decembrie 2012. Castigatoarea/rul va fi desemnat/a prin tragere la sorti prin Random.org si va fi anuntat pe pagina Crazy Designs in ziua de 3 Ianuarie 2013.

ATENTIE! Acesta nu este un premiu in bani. Suma de 100 de euro reprezinta contravaloarea serviciilor pe care castigatorul le va alege din portofoliul Crazy Designs. Castigatorul nu poate cere sa primeasca contravaloarea premiului in bani. Castigatorul va primi lista de preturi a serviciilor Crazy Designs putand astfel sa isi aleaga premiul si in functie de suma disponibila daca doreste. Participand la acest concurs se inteleg ca si acceptate conditiile de mai sus.

Bafta multa tuturor!